2594041315 6993196060 Ελευθέρες, Καβάλα
Search Close
hero image
Facebook
   
 
 
ΕΠΙΠΛΑ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
Κατασκευή & Εμπορία Επίπλων Καβάλα
 
Η επιχείρησή μας “Έπιπλα Ζαφειρίου” η οποία βρίσκεται στην Καβάλα, δραστηριοποιείται από το 1966 με την κατασκευή και το εμπόριο χειροποίητων επίπλων, προσφέροντάς σας όλα αυτά τα χρόνια έπιπλα και κατασκευές υψηλής αντοχής και απαράμιλλης αισθητικής. 

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη, να κατασκευάζει χειροποίητα έπιπλα και ξυλουργικές κατασκευές που ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και για την άψογη αισθητική τους. 

Με πρωταρχικό κριτήριο την ποιότητα και τη λειτουργικότητα, κατασκευάζουμε κουζίνες, ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες, παιδικά έπιπλα, έπιπλα και ειδικές κατασκευές για κάθε χώρο, σε κλασικό ή μοντέρνο ύφος, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη μας.
 
 

 


 

   
 
 
ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αλλά και στην διαρκεί ενημέρωσή μας σε θέματα design και διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε τα ιδανική έπιπλα για την οικία ή τον επαγγελματικό μας χώρο. Όλα τα έπιπλα που κατασκευάζουμε και σας προσφέρουμε συνδυάζουν μοναδικά τη ποιότητα, τη λειτουργικότητα, τη σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές. 

Η ποιότητα των επίπλων και των κατασκευών μας αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για εμάς. Για αυτό χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, ώστε να μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των επίπλων που σας προσφέρουμε. 

Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να δώσουμε απαντήσεις σε κάθε σας προβληματισμό που σχετίζεται με τη διαμόρφωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου, προχωρώντας σε συγκεκριμένες προτάσεις που θα σας ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Καβάλα.