2594041315 6993196060 Ελευθέρες, Καβάλα
Search Close
Facebook
 
 
 
   
   
  ΕΠΙΠΛΑ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
  Κατασκευή & Εμπορία Επίπλων Καβάλα
   
  Η επιχείρησή μας “Έπιπλα Ζαφειρίου” η οποία βρίσκεται στην Καβάλα, δραστηριοποιείται από το 1966 με την κατασκευή και το εμπόριο χειροποίητων επίπλων, προσφέροντάς σας όλα αυτά τα χρόνια έπιπλα και κατασκευές υψηλής αντοχής και απαράμιλλης αισθητικής. 

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και αγάπη, να κατασκευάζει χειροποίητα έπιπλα και ξυλουργικές κατασκευές που ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και για την άψογη αισθητική τους...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
   
     
   
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί τα ιδανικά έπιπλα και μοναδικές κατασκευές για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
     
   
    ΑΡΙΣΤΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ
Για όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε χειροποίητα έπιπλα και κατασκευές άριστης ποιότητας.
     
 
ΚΟΥΖΙΝΕΣ

ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Με φαντασία και μεράκι, κατασκευάζουμε κουζίνες υψηλής λειτουργικότητας, που σας παρέχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής, σε μοντέρνες ή πιο κλασικές γραμμές και σε ποικιλία χρωματισμών, για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στον χώρο σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Με αγάπη και μεράκι, κατασκευάζουμε κρεβάτια, κουκέτες, κομοδίνα, γραφεία, βιβλιοθήκες, συρταριέρες, ντουλάπες και όλα τα έπιπλα για ένα ολοκληρωμένο παιδικό δωμάτιο σε πολλά σχέδια και χρωματικές αποχρώσεις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Κατασκευάζουμε ντουλάπες, συρόμενες και ανοιγόμενες εξαιρετικής ποιότητας, άψογης αισθητικής, με προσοχή στη λεπτομέρεια και εξαιρετική αντοχή στο χρόνο και την καθημερινή χρήση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Κατασκευάζουμε με μεράκι και αγάπη εσωτερικές πόρτες υψηλής ποιότητας και αντοχής, που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε χώρου. Σε εμάς θα βρείτε εσωτερικές πόρτες σε κλασικό ή μοντέρνο ύφος, που μπορούν να καλύψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΠΛΑ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΠΙΠΛΑ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Όλα τα έπιπλα και οι κατασκευές μας σχεδιάζονται και υλοποιούνται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, ειδικά για το δικό σας χώρο και γούστο με κύριο γνώμονα την ποιότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ